Balat Satılık Daire Fiyatları Mayıs 2014

Balat 2010 lu yıllarda Bursada satılık daire arayanlar için en trend bölgelerden birisi oldu. Gerçekleştirilen bir çok lüks konut projesinin bunda etkisi oldu. Bu dönemde, Balat ile birlikte Bursaya değer katan güzel projelerin lansmanının yapıldığını belirtmekte fayda var. Balat satılık daire ilanlarını incelediğimizde Mayıs 2014'ün ilk haftalarında oluşmuş daire fiyatları şu şekilde:

Sitemizde yer alan en yüksek fiyatlı konutlardan birisi olarak 850.000 TL fiyatı ile "BALAT TERAS EVLER" projesinden 5+1 Dublex daire dikkatimizi çekiyor. Yaklaşık 250 metrekarelik alanı ve sunduğu konsept ile lüks ve konfora hitap eden daire, projenin squash kortu, SPA, açık yüzme havuzu ve çocuk bahçeleri gibi çeşitli özelliklerini sahiplerine sunmayı vadediyor.

Balatta yer alan en uygun fiyatlı satılık daire ise 114.000TL değeri ile 90 metrekarelik bir konut. Proje teslim tarihi olarak 2014 yılının Aralık ayı belirtilmiş durumda. Zemin kat daire fiyatı olarak belirtildiğinden anlaşıldığı kadarıyla Balat Mahallesinde yer alan bu projede daire başlangıç fiyatları bu durumda. Uygun fiyatı ile incelenebilir nitelikte..

Genel bir değerlendirme yaptığımızda, projelerin niteliğine göre farklılık göstermekle birlikte Balat'ta M² birim fiyatının ortalama 2.000TL ile 3.000TL aralığında olduğunu söyleyebiliriz.
Balattaki satılık daire ilanlarını incelemek için: http://www.olayemlak.com/bursa/emlak/satilik/daire/nilufer/index.html&semt=Balat adresini ziyaret edebilirsiniz.

07/05/2014



Balat Satılık Daire Fiyatları Mayıs 2014 Etiketler



Konut fiyatları uçan Balat kan ağlıyor » Balat Satılık Daire Fiyatları Mayıs 2014



Yorum yazmak ister misin?

"Balat Satılık Daire Fiyatları Mayıs 2014" yazısına adet yorum yapılmış.